Доставка вантажів з Індії

Доставка вантажів з Індії – одне з найпопулярніших напрямків у роботі нашої компанії. Із прекрасної стародавньої країни в Україну везуть спеції, текстиль, ювелірні вироби. У промислових масштабах транспортують нафтопродукти і дорогоцінні камені.

Наші фахівці допоможуть доставити будь-які товари в термін і без зайвих витрат.

Компанія «Global Logistics» завжди пропонує комплексне рішення логістичної задачі. Ми ретельно плануємо кожен етап доставки вантажів з Індії в Україну. Нашим клієнтам досить лише назвати адресу постачальника і дати опис вантажу, а далі ми самостійно зв’яжемося з відправником і вирішимо всі формальності.

Ми пропонуємо:

  • Доставку будь-яких партій товару – від одного кілограма до сотні тонн.
  • Вигідну послугу «від дверей до дверей»;
  • Експрес-доставку вантажів з Індії;
  • Перевіз негабаритних і небезпечних об’єктів;
  • Митне оформлення і страхування;
  • Інформаційну підтримку на всіх етапах роботи.

Доставка збірних вантажів з Індії

Щоб ввезти невелику партію товару або дослідні зразки, необов’язково витрачати багато грошей і замовляти цілий контейнер. Використовуйте можливість розділити витрати на транспортування з іншими власниками вантажів.

Ваш товар прибуде на спеціальний склад, де його оформлять, промаркують і завантажать в контейнер. Він стане частиною великої партії, але ніколи не загубиться в ній. Про це подбають наші фахівці.

Замовте послугу збірної доставки та митного оформлення вантажів з Індії – так вам не доведеться спілкуватися з митними органами. Ви просто отримаєте товар за місцем призначення. Погодьтеся, це дуже зручно.

Термінова доставка авіатранспортом

Якщо виникла необхідність отримати вантаж у найкоротші терміни, ми готові допомогти в цьому. Невеликі цінні товари вимагають особливого поводження. Їх надійно упакують, оформлять необхідні документи і відправлять найближчим рейсом в Україну. Так відбувається експрес доставка вантажів з Індії в Одесу, Дніпропетровськ, Київ, Харків.

В середньому, з урахуванням проходження митних процедур, ви отримаєте посилку через 8-10 днів після оформлення замовлення.

Морські вантажоперевезення з Індії в Україну

На сьогоднішній день це самий затребуваний спосіб транспортування з далекої країни. У порівнянні з доставкою авіацією, у морських перевезень є всього один мінус – це терміни. Доставку контейнера з Індії вам доведеться чекати 40-50 днів без урахування митного оформлення.

Надіслати об’єкт можна з тринадцяти портів: Парадіп, Кочина, Мумбаї, Наві Мумбаї, Тутрікоріна, Вішахкапатнама, Ченнаї, Калькутти, Енноре, Нового Мангалор, Мормугао, Кандла і Порт-Блер.

І оскільки вантажопотік в цих точках суттєво збільшився останнім часом, міжнародні вантажоперевезення з Індії часто здійснюють через більш дрібні порти, яких налічується близько двох сотень. Це означає, що завжди є вибір, яким судном відправити товар, щоб він вчасно прибув за місцем призначення.

Як відбувається доставка великогабаритних вантажів з Індії морем?

Єдиний надійний спосіб доставки негабаритних вантажів з Індії – це використання судноплавних ліній. Процес виглядає наступним чином:

  1.    Вантаж транспортується від постачальника в індійський порт.
  2.    Там його поміщають в морській контейнер і відправляють в прибалтійський порт.
  3.    По прибуттю відбувається оформлення експортних документів, сертифікація і митне оформлення.
  4.    Після проходження цих процедур вантаж доставляється до складу одержувача спеціальним автомобільним транспортом.

Так як всі ці етапи мають порівняно невелику собівартість, то і сумарно перевезення виходить дуже вигідною.

Вантажоперевезення з України в Індію

Основними товарами, які Україна постачає в Індію, є зерно, соняшникова олія і насіння соняшнику. Найчастіше вони теж перевозяться морем. Великі обсяги не дозволяють скористатися авіацією, а залізничного сполучення між нашими країнами не існує.

Компанія «Global Logistics» готова запропонувати вам повний комплекс послуг з імпорту та експорту товарів в Індію. Просто зверніться до нас із заявкою, а далі наші фахівці про все подбають.

Запит ставки фрахту
---